Naručivanje

BOLNIČKA JEDINICA ZA CENTRALNO NARUČIVANJE PACIJENATA

Za pregled/pretragu u Dječjoj bolnici Srebrnjak pacijenti se mogu naručiti e-mailom ili telefaksom, osobno ili to za njih mogu učiniti rođaci ili prijatelji s uputnicom.
Naručivanje putem telefona više nije moguće.

Radno vrijeme jedinice za centralno naručivanje: 8.00-15.00h
Fax: 01/6391 250
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naručite se :

Putem telefaksa – 01/6391 250
Potrebno je poslati sljedeće podatke: adresa, telefonski broj ili broj mobitela, broj telefaksa ili e-mail na koji će se izdati potvrda o naručivanju, preslika uputnice svog izabranog doktora primarne zdravstvene zaštite.

Elektronskom poštom ( E-mail ) – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Potrebno je poslati sljedeće podatke: adresa, broj telefona ili broj mobitela, broj telefaksa ili e-mail na koji će se izdati potvrda o naručivanju, u privitku skenirana uputnica svog izabranog doktora primarne zdravstvene zaštite.

Osobno u bolničkoj jedinici za centralno naručivanje – s uputnicom svog izabranog doktora primarne zdravstvene zaštite. Narudžbu može obaviti i član obitelji ili druga pouzdana osoba.

JEDINICA ZA CENTRALNO NARUČIVANJE PACIJENATA NE VRŠI NARUDŽBE ZA:

  • reumatološku i neuropedijatrijsku ambulantu, te Vas molimo da se za navedene ambulante naručite isključivo putem e-maila na
    reumatološka ambulanta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
    neuropedijatrijska ambulanta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • pretragu- kloridi u znoju, te Vas molimo da se za navedenu pretragu naručite osobno u Odjelu za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku ili telefonom (01 / 6391 157) radnim danom od 7 do 15 sati.

 

VAŽNO!
٭Liječnik PZZ-e ima mogućnost naručivanja
٭Ne zaboravite se naručiti na vrijeme
٭Ne zaboravite ponijeti uputnicu/uputnice te prethodni nalaz
٭Djeca koja trebaju alergološko testiranje ne smiju uzimati antihistaminike 3 -7 dana prije testiranja (Dramina, Dymista, Synopen, Letizen, Dihalar, Claritine, Clarinase, Rinolan, Belodin, Contral, Flonidan, Telfast, Aerius,Xyzal, Deslordis, Desloratadin, Escontral, Sinalerg, Allerga, Cetirizin, Aviomarin, Fenistil, Levocetirizin, Feksofenadinklorid, Alerdin, Dasselta, Neoclarityn, Nixar, Rupafin)
*Pripreme za metakolinski test
٭Zakazani termin je vrijeme dolaska, a ne vrijeme pregleda, poštujte vrijeme narudžbe
٭Ukoliko ne možete doći na pregled ili obradu u zakazano vrijeme molim Vas pošaljite obavijest i zakažite novi termin.

Tko je Online

Imamo 402 gosta i jedan član online

  • diasdnvgl
Nalazite se ovdje: Naslovnica Naručivanje