U Dječjoj bolnici Srebrnjak predstavljena donacija Croatia Airlinesa

croatia airlines3Danas je predstavljena donacija Croatia Airlinesa u iznosu 70.933 kuna, kojom je Dječjoj bolnici Srebrnjak osiguran rinolaringofiberskop (11101SK2, 2,5 mm). Riječ je o najsuvremenijem uređaju za dijagnostiku u otorinolaringologiji i pulmologiji, koji omogućuje gotovo bezbolnu endoskopiju gornjih dišnih putova kod dojenčadi i djece pedijatrijske dobi.
Fiberendoskopija standardna je metoda pregleda u svakodnevnom otorinolaringološkom radu, a rinolaringofiberskop osigurava brzu i kvalitetnu evaluaciju stanja djeteta te pomaže u donošenju odluke o vrsti i načinu liječenja.
Dječja bolnica Srebrnjak prva je u Hrvatskoj uvela bronhološku obradu djece i mladeži te je vodeća ustanova u državi prema broju obavljenih bronhoskopija kod djece. S obzirom na to da je riječ o posebno osjetljivoj populaciji, težnja je Uprave i liječnika DB Srebrnjak da, uza znanje i trud koji ulažu u svakodnevni rad, kvalitetnom opremom pruže najviši standard zdravstvene skrbi i osiguraju maksimalnu udobnost malim pacijentima.

"Zahvaljujući razumijevanju i angažmanu Croatia Airlinesa naša ustanova podiže kvalitetu liječenja i zdravstvene zaštite djece, objedinjuje endoskopsku dijagnostiku gornjih i donjih dišnih putova, smanjuje liste čekanja, te skraćuje boravak djece na našim odjelima" – rekao je dr. Boro Nogalo, ravnatelj DB Srebrnjak.
"Drago nam je što smo ovom donacijom omogućili još kvalitetniju zdravstvenu zaštitu najmlađih članova našeg društva. To je naš iskreni doprinos liječenju malih pacijenata u ovoj ustanovi, koja je prva u Hrvatskoj dobila naziv Bolnica – prijatelj djece. Djeca su naša budućnost i zbog toga slične donacije, prema mogućnostima, planiramo i u godinama koje su pred nama" – rekao je Krešimir Kučko, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.


rinolaringofiberskopcroatia airlines
rinolaringofiberskop3
croatia airlines2

 

Tko je Online

Imamo 93 gosta i nema članova online

Nalazite se ovdje: Naslovnica Lokacija Novosti U Dječjoj bolnici Srebrnjak predstavljena donacija Croatia Airlinesa