Naručivanje

BOLNIČKA JEDINICA ZA CENTRALNO NARUČIVANJE PACIJENATA

Za pregled/pretragu u Dječjoj bolnici Srebrnjak pacijenti se mogu naručiti e-mailom ili telefaksom, osobno ili to za njih mogu učiniti rođaci ili prijatelji.
Naručivanje putem telefona više nije moguće.

Radno vrijeme jedinice za centralno naručivanje: 8.00-15.00h
Fax: 01/6391 250
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naručite se :

Putem telefaksa – 01/6391 250
Potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime djeteta, MBO (matični broj osigurane osobe), adresu, telefonski broj ili broj mobitela, broj telefaksa ili e-mail na koji će se izdati potvrda o naručivanju.

Elektronskom poštom ( E-mail ) – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime djeteta, MBO (matični broj osigurane osobe), adresu, broj telefona ili broj mobitela, broj telefaksa ili e-mail na koji će se izdati potvrda o naručivanju.
Osobno u bolničkoj jedinici za centralno naručivanje – s matičnim brojem osigurane osobe (MBO). Narudžbu može obaviti i član obitelji ili druga pouzdana osoba.

JEDINICA ZA CENTRALNO NARUČIVANJE PACIJENATA NE VRŠI NARUDŽBE ZA:

 • pretragu- kloridi u znoju, te Vas molimo da se za navedenu pretragu naručite osobno u Odjelu za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku ili telefonom (01 / 6391 157) radnim danom od 7 do 14:30 sati.
  - prije dolaska obvezno pročitati priprema djeteta za pretragu "Kloridi u znoju" i pridržavati se uputa
 • pretragu - METAKOLINSKI TEST, te Vas molimo da se za navedenu pretragu naručite osobno u Odjelu za plućnu funkcijsku dijagnostiku ili telefonom (01 / 6391 111) radnim danom od 12 do 15 sati.
  napomena - pacijenti moraju doći s negativnim nalazom testa na COVID-19, ne starijim od 48 sati od planiranog testiranja
  - prije dolaska obvezno pročitati PRIPREME ZA METAKOLINSKI TEST i pridržavati se uputa
 • pretragu - SPIROERGOMETRIJU, te Vas molimo da se za navedenu pretragu naručite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  napomena - pacijenti moraju doći s negativnim nalazom testa na COVID-19, ne starijim od 48 sati od planiranog testiranja
  - prije dolaska obvezno pročitati PRIPREME ZA SPIROERGOMETRIJU  i pridržavati se uputa

 

VAŽNO!
٭Liječnik PZZ-e ima mogućnost naručivanja
٭Ne zaboravite se naručiti na vrijeme
٭Ne zaboravite ponijeti uputnicu/uputnice te prethodni nalaz
٭Djeca koja trebaju alergološko testiranje ne smiju uzimati antihistaminike 3 -7 dana prije testiranja (Dramina, Dymista, Synopen, Letizen, Dihalar, Claritine, Clarinase, Rinolan, Belodin, Contral, Flonidan, Telfast, Aerius,Xyzal, Deslordis, Desloratadin, Escontral, Sinalerg, Allerga, Cetirizin, Aviomarin, Fenistil, Levocetirizin, Feksofenadinklorid, Alerdin, Dasselta, Neoclarityn, Nixar, Rupafin)
٭Zakazani termin je vrijeme dolaska, a ne vrijeme pregleda, poštujte vrijeme narudžbe
٭Ukoliko ne možete doći na pregled ili obradu u zakazano vrijeme molim Vas pošaljite obavijest i zakažite novi termin.

Tko je Online

Imamo 185 gostiju i nema članova online

Nalazite se ovdje: Naslovnica Naručivanje