Posjet Philipsovom centru i Medicinskom centru Maxima u Eindhovenu

philips3Eminentni stručnjaci Dječje bolnice Srebrnjak, doc.dr.sc. Mirjana Turkalj, izv.prof.dr.sc. Davor Plavec i doc.dr.sc. Damir Erceg, na čelu s ravnateljem dr.sc. Borom Nogalom boravili su u Nizozemskoj i pri tom posjetili Philipsov centar u Eindhovenu.
Razvojem inovativnih rješenja u zdravstvu tvrtka Philips pridonosi boljoj prevenciji, dijagnostici i liječenju bolesti. Tijekom posjeta potpisan je Ugovor o suradnji s Dječjom bolnicom Srebrnjak što će pridonjeti stvaranju zdrave i održive budućnosti.

U sklopu boravka delegacija je posjetila Medicinski centar Maxima koji je najveći pružatelj zdravstvenih usluga u Nizozemskoj jugoistočnoj regiji Brabant. Medicinski centar Maxima nudi široku paletu specijalističkih usluga usmjerenu potrebama pacijenata. Tijekom posjeta raspravljalo se o međusobnoj suradnji.

Naši stručnjaci susreli su se i s gradonačelnikom Eindhovena Robom Van Gijzelom kako bi učvrstili vezu između „pametnog grada" Eindhovena i Dječje bolnice Srebrnjak koja uskoro postaje „pametna" – energetski samoodrživa bolnica s Centrom kompetencije za translacijsku medicinu.

philips philips4

 

philips2 philips5

Tko je Online

Imamo 97 gostiju i nema članova online

Nalazite se ovdje: Naslovnica Lokacija Novosti Posjet Philipsovom centru i Medicinskom centru Maxima u Eindhovenu