Novosti

Ujedinjene snage mladih volontera u akciji 72 sata bez kompromisa u Dječjoj bolnici Srebrnjak

logo 72sataOd 18. – 21. listopada 2018. godine, peti put zaredom organiziran je veliki volonterski maraton 72 SATA BEZ KOMPROMISA, koji je ujedinio mlade iz Dubrovnika, Metkovića, Osijeka, Sinja, Siska, Slavonskog Broda, Splita, Suhopolja, Zadra i Zagreba.

Projekt je osmišljen i pokrenut u Njemačkoj 1995. i od tada već godinama okuplja tisuće mladih diljem Europe koji zajedničkim snagama preobražavaju svoju mjesnu zajednicu volonterskim akcijama. U Europi je projekt ostvaren u desetak zemalja: Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Italiji, Švicarskoj i Hrvatskoj. U projektu '72 sata bez kompromisa' mladi stavljaju sebe, svoje vrijeme i sposobnosti na raspolaganje za konkretne volonterske akcije te pritom promiču općeljudske vrijednosti.

mladi volonteri 72 sataZahvaljujući ovim mladim ljudima – volonterima, naša bolnica je dobila mali „make over": oslikan je hodnik prostora poliklinike koji sada u sebi nosi nekoliko morskih priča.

 

VELIKO HVALA SVIM VOLONTERIMA KOJI SU PREDANO RADILI DVA DANA U NAŠOJ BOLNICI! 

 

oslikani hodnik oslikani hodnik2 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Ujedinjene snage mladih volontera u akciji 72 sata bez kompromisa u Dječjoj bolnici Srebrnjak