Novosti

Adventska duhovna obnova

naslovnaU cilju jačanja duhovnog raspoloženja, ozračja zajedništva i tolerancije zaposlenici Dječje bolnice Srebrnjak sudjelovali su u duhovnoj obnovi u organizaciji Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu.

U radu bolnice nema malog i nevažnog posla, stoga je važno njegovati dobre međuljudske odnose kako bi se odgovorni posao što lakše i bolje obavljao na korist pedijatrijskih bolesnika i njihovih roditelja.

Duhovna obnova osmišljena je kako bi se sudionicima udahnula dodatna snaga i prenijela poruka ljubavi. Nakon okupljanja rektor sjemeništa preč. Matija Pavlaković pozdravio je sve prisutne, a katehezu i svetu misu održao je vlč. Luka Slijepčević. Poslije ugodnog druženja, pjesme, smijeha i zajedničnog blagovanja sudionici duhovne obnove vratili su se svojim svakodnevnim obavezama ojačani i bogatiji za jedno lijepo iskustvo.

Međubiskupijsko sjemenište i Dječja bolnica Srebrnjak već niz godina odlično surađuju u segmentima edukaciju djece o štetnosti droge, alkohola, hazardnih igara i interneta te drugih ovisnosti, ali i na sve važnijoj potrebi usvajanja zdravih prehrambenih navika djece i mladih.

duhovna1 duhovna4

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Adventska duhovna obnova