Novosti

Dječja bolnica Srebrnjak – dobitnik Povelje HDK-a

HDK poveljaNa prigodnoj svečanosti obilježavanja 17. Dana kvalitete, Europskog tjedna kvalitete i Svjetskog dana kvalitete u Zagrebu, 12. studenog 2019 održana je tradicionalna dodjela nagrada Hrvatskog društva za kvalitetu - "Povelja HDK". Izuzetna nam je čast što smo prepoznati kao ustanova koja djeluje kroz svijet kvalitete i zaslužuje priznanje hrvatskog društva za kvalitetu. 
 
Hrvatsko društvo za kvalitetu predvodnik je u promicanju kvalitete u Hrvatskoj u svim segmentima društva. Aktivno podupire kvalitetu šireći na društvenu zajednicu znanja iz upravljanja kvalitetom i potiče razmjenu ideja, informacija, iskustava i novih spoznaja o kvaliteti.  Potiče primjenu principa upravljanja kvalitetom u hrvatskom gospodarstvu i javnom sektoru radi stalnog poboljšavanja učinkovitosti poslovanja. 
 
Ispred DJEČJE BOLNICE SREBRNJAK Povelju HDK-a za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu primili su prof.dr.sc. Davor Plavec i magistra sestrinstva Elizabeta Kralj Kovačić.
 HDK 1 HDK 3
Povelja HDK-a predstavlja nam dodatni poticaj u razvoju naše ustanove kroz kvalitetu te kontinuirano ulaganje u izgradnju i unapređenje sustava kvalitete.  
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Dječja bolnica Srebrnjak – dobitnik Povelje HDK-a