Novosti

DB Srebrnjak i Zaklada Rehobot međusobno surađuju na korist malim pacijentima i njihovim obiteljima

rhbt logo h65Srebrnjak LOGO

Zaklada Rehobot nudi gostoprimstvo u prostorijama Zaklade Rehobot obiteljima slabijeg imovinskog stanja za pacijenate Dječje bolnice Srebrnjak tijekom dijagnostičke obrade i/ili liječenja pacijenata u Dječjoj bolnici Srebrnjak.

Zaklada Rehobot uključena je u brojne projekte čiji je cilj poboljšati kvalitetu života najpotrebnijih i onih koji prolaze kroz teškoće. Tijekom godina, njihovi projekti se razvijaju i prilagođavaju potrebama obrazovne, društvene, gospodarske i ekološke prirode. Život i uspjeh svakog njihovog projekta usko su povezani s velikodušnom suradnjom dobrotvora.

RVaša velikodušnost omogućiti će nam da pomognemo većem broju obitelji slabijeg imovinskog stanja, kojih je nažalost sve više. Svaka Vaša donacija može nam pomoći da zadovoljimo potrebe bolesne djece i njihove obitelji. Najčešći potrebni artikli su nam hrana (konzervirana hrana, namirnice) , pribor za osobnu higijenu, deterdženti i igračke.

Za sve upite i rezervaciju smještaja, molimo obratite se pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo – glavnoj sestri DB Srebrnjak – Sanja Buhin Čmarec, magistra sestrinstva, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti DB Srebrnjak i Zaklada Rehobot međusobno surađuju na korist malim pacijentima i njihovim obiteljima