Novosti

Tečaj 1. kategorije „Temeljna edukacija za osiguranje i unapređenje sustava kvalitete prema obveznim standardima kvalitete zdravstvene zaštite”

Tečaj 1. kategorije „Temeljna edukacija za osiguranje i unapređenje sustava kvalitete prema obaveznim standardima kvalitete zdravstvene zaštite“ održao se online 16.02. i 17.02.2024. u suorganizaciji Društva za kvalitetu HUMS-a i Kliničke bolnice Merkur.

Na tečaju je sudjelovalo 64 sudionika iz cijele RH. Tečaj je vodila Smiljana Kolundžić,predsjednica Društva za kvalitetu HUMS-a. Ispred Dječje bolnice Srebrnjak na Tečaju su sudjelovale Marta Bačurin,mag.med.techn. i Sanja Buhin Čmarec, mag.med.techn., sa predavanjem “ Sestrinska pedijatrijska dokumentacija i kontrola kvalitete” te Elizabeta Kralj Kovačić,mag.med.techn. i Darija Ordulj Aničić,mag.med.techn., sa dva predavanja: Unutarnja ocjena i Upravljanje lijekovima.

kvaliteta 1 kvaliteta 2

kvaliteta 3 kvaliteta 4

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Tečaj 1. kategorije „Temeljna edukacija za osiguranje i unapređenje sustava kvalitete prema obveznim standardima kvalitete zdravstvene zaštite”