Novosti

7. Pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu (8. lipnja 2024.)

Dana 08. lipnja 2024. godine, djelatnici Dječje bolnice Srebrnjak na čelu s ravnateljicom prim.mr.sc. Duškom Markov Glavaš, dr.med., prisustvovali su 7. Pohodu za hrvatske branitelje poginule na Velebitu (relacija Mali Alan – Dušice – vrh Sveto brdo).

Osim odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima, a u organizaciji Hrvatskog planinarskog društva Gora – Zagreb, događaj je bio i humanitarnog karaktera. Naime, kupnjom majice „Velebit“ sudionici su sudjelovali u donaciji za prikupljanje sredstava za kupnju prijeko potrebnog medicinskog uređaja Dječjoj bolnici Srebrnjak.

U 7. Pohodu na drugi najveći vrh Velebita sudjelovali su članovi udruga specijalne policije, veterana Domovinskog rata, razne poslovne i građanske organizacije i udruge, a uz potporu i nadzor Hrvatske gorske službe spašavanja.

Ponosni smo na sve djelatnike Dječje bolnice Srebrnjak koji su sudjelovali i time odali počast poginulim hrvatskim braniteljima, a uz to proveli kvalitetno vrijeme družeći se u prirodi na prekrasnom Velebitu. Nadamo se da će nas sljedeće godine biti i više.

Zahvaljujemo g. Lukiniću, Udruzi Specijalne jedinice Grom Policijske uprave Karlovačke i Hrvatskom planinarskom društvu Gora Zagreb na pozivu, organizaciji i inicijativi na prikupljanju sredstava u sklopu sada već tradicionalne humanitarne akcije, ovog puta za Dječju bolnicu Srebrnjak.

Velebit 1

Velebit 3Velebit 4Velebit 5

Velebit 2Velebit 5

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti 7. Pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu (8. lipnja 2024.)