Novosti

DB Srebrnjak dobila nagradu Hrvatskog društva za sigurnost pacijenata

sigurnost pacijenata9001 2008sigurnost pacijenata9001dbs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Grada Zagreba, 14.-15. studenog 2014. godine održan je u Zagrebu 2. godišnji međunarodni kongres Hrvatskog društva za sigurnost pacijenata.
Sudionici Kongresa imali su priliku dobiti uvid u aktualne svjetske trendove na području sigurnosti pacijenta kroz predavanja sa pridruženim radionicama sa ciljem da pomognu u naporima kod metoda i alata za implementaciju sigurnosti pacijenta u svojim zdravstvenim ustanovama.

Tradicionalno, svake godine Hrvatsko društvo za sigurnost pacijenata dodjeljuje godišnje nagrade zdravstvenim ustanovama koje su u ovoj godini uspješno primjenjivale metode za unapređenje sigurnosti za pacijenta.
Priznanje za doprinos unapređenju sigurnosti pacijenata za 2014. godinu dobila je Dječja bolnica Srebrnjak. Ovakve nagrade samo su daljnji poticaj u unapređenju kvalitete naše bolnice i zdravstvene skrbi za naše male pacijente.

sigurnost pacijenata9001dbs 2sigurnost pacijenata9001dbs 3

Nalazite se ovdje: Naslovnica Jedinica za kvalitetu DB Srebrnjak dobila nagradu Hrvatskog društva za sigurnost pacijenata